Profilbildet til xtrProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til ZizouProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til *Punky*Profilbildet til shinY_Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til zailoProfilbildet til BjornchProfilbildet til beitoProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til hank95Profilbildet til RantazticProfilbildet til hawe35Profilbildet til par_30Profilbildet til Jærgutten
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til DavinciProfilbildet til MarwinProfilbildet til Lez 40Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til urokraakeProfilbildet til CdrypaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til kajabiProfilbildet til julieProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til SussProfilbildet til Jærgutten

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje