Profilbildet til Tony21Profilbildet til Reina21Profilbildet til HardRockProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Andersen89Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til NannaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til CulprateProfilbildet til bakerProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Jan46Profilbildet til XL KukkProfilbildet til burndoc
Profilbildet til golfbearProfilbildet til TommybProfilbildet til Nic94Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til line tvProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Modesty56Profilbildet til KvastenProfilbildet til claireProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Lica89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje