Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til bby123Profilbildet til BluwProfilbildet til pytagorasProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til RosjerProfilbildet til sola50Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til ArousalProfilbildet til MikeProfilbildet til Svetik
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til ArconadaProfilbildet til SiljeProfilbildet til C.lop14Profilbildet til gameroslProfilbildet til NettstedetProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til sola50Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til rosegartner33

SalsaDanser`n

@roche28
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt SalsaDanser`n:Disse profilene har SalsaDanser`n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje