Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til vekten75Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til DjeimiProfilbildet til just myselfProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til mrroyalProfilbildet til foresterProfilbildet til sweden boyProfilbildet til moss73
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til KospieProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til sexworker202Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til DjeimiProfilbildet til MariusProfilbildet til El DiabloProfilbildet til *Punky*Profilbildet til englevingerProfilbildet til burndocProfilbildet til BittenProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Suz

SalsaDanser`n

@roche28
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt SalsaDanser`n:Disse profilene har SalsaDanser`n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje