Profilbildet til pompelProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til KristiansenProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til guttenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til angelica96Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ExosProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Floppa1
Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SoffiProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til kennethProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til SherylProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ZizouProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til InsomniaProfilbildet til SpindelProfilbildet til Toralf_89

SalsaDanser`n

@roche28
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt SalsaDanser`n:Disse profilene har SalsaDanser`n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje