Profilbildet til j18elverumProfilbildet til AnetteleProfilbildet til OsloG21Profilbildet til vickycdProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ElyProfilbildet til AndiiProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til CdrypaProfilbildet til sverre89Profilbildet til vårkåtProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til HazeProfilbildet til parivestProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til orphans
Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til spruksProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Klar 79Profilbildet til PhenrikProfilbildet til mark04Profilbildet til DavinciProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til AjscreamProfilbildet til runAProfilbildet til SherylProfilbildet til KosMusProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til trannyboy

sokersexogmorro

@rogerjur
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sokersexogmorro:Disse profilene har sokersexogmorro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje