Profilbildet til orro75Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til SimProfilbildet til johnrunProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Anne72Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Man30303Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Ladysman
Profilbildet til ArousalProfilbildet til IngunnProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til HardRockProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til JiJiProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til ExodiaProfilbildet til YouwishProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Sigurd_Rise

sokersexogmorro

@rogerjur
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sokersexogmorro:Disse profilene har sokersexogmorro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje