Profilbildet til ak00nProfilbildet til InnlandetProfilbildet til staalmannenProfilbildet til No StringsProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til pia1975Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til bad666boyProfilbildet til LululuuProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Helene89Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til nord88Profilbildet til HazeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til HexaProfilbildet til trond`enProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Lica89Profilbildet til Singel49Profilbildet til BabyWProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til orphansProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Natasha93Profilbildet til MM77Profilbildet til ChivasProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Roger84Profilbildet til Rasputin72

sokersexogmorro

@rogerjur
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt sokersexogmorro:Disse profilene har sokersexogmorro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje