Profilbildet til Ready4funProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til davidandreProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NjordProfilbildet til Isabella10Profilbildet til kennethProfilbildet til Klar 79Profilbildet til vekten75Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til LissaProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Niko9Profilbildet til bunnyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til DrulProfilbildet til lauraloveProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LizzyProfilbildet til babybooProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til LeticiaProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Siba44Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Par Buskerud

sokersexogmorro

@rogerjur
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sokersexogmorro:Disse profilene har sokersexogmorro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje