Profilbildet til Oslo27Profilbildet til DrYvilProfilbildet til monique tvProfilbildet til faithProfilbildet til LokerProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MrbigProfilbildet til røyskattaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til gameroslProfilbildet til slaviProfilbildet til HebroProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til maritaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til colargolProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til bby123Profilbildet til JupiterProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Donatello21Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til RuienProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Miss

sokersexogmorro

@rogerjur
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sokersexogmorro:Disse profilene har sokersexogmorro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje