Profilbildet til sjømannProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til mark04Profilbildet til hotfishProfilbildet til synnyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til akane21Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Singel49Profilbildet til brollProfilbildet til kenneth
Profilbildet til silverProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til kinky667Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til pellepoleProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Lica89Profilbildet til leandro

sokersexogmorro

@rogerjur
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt sokersexogmorro:Disse profilene har sokersexogmorro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje