Profilbildet til LamatryneProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Fresia4Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til BergenoProfilbildet til freaky2Profilbildet til pvcloveProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til StaaleProfilbildet til LissaProfilbildet til miss76Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til latexthing
Profilbildet til HazeProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til babybooProfilbildet til DionysusProfilbildet til shinY_Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til TheMissProfilbildet til GhroltProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Difference___Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Espen

sokersexogmorro

@rogerjur
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt sokersexogmorro:Disse profilene har sokersexogmorro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje