Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til GogT1971Profilbildet til stor pungProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til TommybProfilbildet til KimmernProfilbildet til LåtteProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til yanaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til FreshnessProfilbildet til vanosm52Profilbildet til SoffiProfilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til PussiProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Anne72Profilbildet til nattroseProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til OlavsenProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til carogirlProfilbildet til BergenoProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til pvclove

RogerraipsOG

@rogerraips
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RogerraipsOG:Disse profilene har RogerraipsOG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje