Profilbildet til TordenspydProfilbildet til jens41Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til fadedProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Nic94Profilbildet til geddimannProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MM77Profilbildet til sportfuckProfilbildet til TorolavProfilbildet til Moa
Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til El DiabloProfilbildet til brollProfilbildet til LåtteProfilbildet til wille455Profilbildet til ArconadaProfilbildet til ak00nProfilbildet til JiJiProfilbildet til carogirlProfilbildet til søker sexProfilbildet til Tine cdProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Odin

RogerraipsOG

@rogerraips
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RogerraipsOG:Disse profilene har RogerraipsOG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje