Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DorransProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til TempenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til eddi1000Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til TorolavProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HardRockProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til NordJente90Profilbildet til snirlen
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til JupiterProfilbildet til C.lop14Profilbildet til IronheartProfilbildet til testomanProfilbildet til simonaProfilbildet til XenaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Caleron86Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Javhax

RogerraipsOG

@rogerraips
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RogerraipsOG:Disse profilene har RogerraipsOG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje