Profilbildet til LilliMyProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Man30303Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til TordenspydProfilbildet til YouwishProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til kjelli77Profilbildet til englevingerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til windel999Profilbildet til lalaparProfilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til blaithinProfilbildet til hawe35Profilbildet til jenandProfilbildet til Joachim*Profilbildet til NjordProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til OlavsenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AndroidProfilbildet til Lez 40Profilbildet til sverre89Profilbildet til DjeimiProfilbildet til ninatv

RogerraipsOG

@rogerraips
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RogerraipsOG:Disse profilene har RogerraipsOG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje