Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til DonGrisProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ValeriaProfilbildet til swedmanProfilbildet til CulprateProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Slave g23Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til harepusenProfilbildet til stor pungProfilbildet til blaithinProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Per SProfilbildet til faith
Profilbildet til shinY_Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til nafaProfilbildet til wille455Profilbildet til xantippeProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til northkickProfilbildet til foresterProfilbildet til ElinesProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ShjalomProfilbildet til plusSProfilbildet til PussiProfilbildet til M23_Nylon

RogerraipsOG

@rogerraips
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RogerraipsOG:Disse profilene har RogerraipsOG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje