Profilbildet til Plu2Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til sølProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til superteddProfilbildet til IngegardProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Mossing34Profilbildet til MissMProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til C.lop14Profilbildet til poopITboy
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til NowheremanProfilbildet til dewill77Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til UerfarenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til andy1988Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til beitoProfilbildet til apeeassProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SEXTREFF

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje