Profilbildet til bait69Profilbildet til CdrypaProfilbildet til ChivasProfilbildet til hgsd1Profilbildet til maritaProfilbildet til miss76Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til freaky2Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til petzlProfilbildet til IngunnProfilbildet til Flekka18Profilbildet til knutbrgProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Ruthless84
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Reina21Profilbildet til PussiProfilbildet til VigdisProfilbildet til zethProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til AinaCdProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SiljeProfilbildet til oslokosProfilbildet til ThomasassProfilbildet til kennethProfilbildet til Lica89Profilbildet til vekten75Profilbildet til sjømann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje