Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Crazy92Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Kate WProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Par på camProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Tommyb
Profilbildet til vesle 43Profilbildet til cat68Profilbildet til ShjalomProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til BillProfilbildet til Tobben28Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Tony21Profilbildet til XenaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til GoldenProfilbildet til yanaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Muskeldigger

rogerstrand

@rogerstrand
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt rogerstrand:Disse profilene har rogerstrand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje