Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til swedmanProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til krsflortProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Linda_25Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til BottomProfilbildet til silverProfilbildet til dogbayProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til westpar76Profilbildet til SimProfilbildet til Handyman31
Profilbildet til Klara31Profilbildet til shado33Profilbildet til ValeriaProfilbildet til AfroManProfilbildet til RememBr83Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til DragongirlProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til *Punky*Profilbildet til StaaleProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ballderProfilbildet til C.lop14

rogerstrand

@rogerstrand
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt rogerstrand:Disse profilene har rogerstrand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje