Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Klara31Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til SarlimeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til No StringsProfilbildet til stian93Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LenemorProfilbildet til leandroProfilbildet til regntøymannProfilbildet til CleoProfilbildet til Alexs
Profilbildet til JosepProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til orphansProfilbildet til RosjerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til BecksProfilbildet til AfroManProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til kmfantProfilbildet til NallexyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til SjtProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til norseman9

Rogermads

@rogmads
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rogermads:Disse profilene har Rogermads besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje