Profilbildet til BluwProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til bunnyProfilbildet til monique tvProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til pia1975Profilbildet til AvalonProfilbildet til Per SProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til wille455
Profilbildet til ExodiaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til skurk3Profilbildet til temptationProfilbildet til davidandreProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til AmpriProfilbildet til harepusenProfilbildet til joniProfilbildet til bby123Profilbildet til Floppa1Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til søl

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje