Profilbildet til CalaDorProfilbildet til MizzyProfilbildet til testomanProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til faithProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til swedmanProfilbildet til LeticiaProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til lauraloveProfilbildet til oslokos
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til GeiriProfilbildet til ReidarProfilbildet til NeonProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til kennedy85Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til pierceddick

Romeo

@romeo
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje