Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ani5Profilbildet til bby123Profilbildet til miss76Profilbildet til snirlenProfilbildet til Mystical34Profilbildet til maritaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til AfroManProfilbildet til Caleron86Profilbildet til AskimMannProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til GiggS
Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til RuienProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til nelg90Profilbildet til MM77Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Flekka18Profilbildet til petzlProfilbildet til temptationProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til lovebbw

Romeo

@romeo
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje