Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til HommeProfilbildet til SpindelProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til På_søkProfilbildet til foresterProfilbildet til davidandreProfilbildet til NeonProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til sweettortureProfilbildet til h_frode
Profilbildet til DavinciProfilbildet til elghodeProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Latex50Profilbildet til HebroProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til snirlenProfilbildet til nina1992Profilbildet til PlatinumProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til No StringsProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til AmpriProfilbildet til CleoProfilbildet til Grom87

Romeo

@romeo
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje