Profilbildet til sverre89Profilbildet til hank95Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til m52aProfilbildet til NjordProfilbildet til BecksProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til fadedProfilbildet til stian93Profilbildet til zailoProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til par3427Profilbildet til GogT1971
Profilbildet til pia1975Profilbildet til AzathothProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til MedusaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til CleoProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ChrisC

Romeo

@romeo
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje