Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til NettstedetProfilbildet til eddi1000Profilbildet til BiparProfilbildet til hgsd1Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til EspenProfilbildet til xtrProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til lovebbwProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ZizouProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til HazeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til plusSProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til LatexleahProfilbildet til latex66Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til engenanjaProfilbildet til SpindelProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Toremann

Romeo

@romeo
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje