Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Man30303Profilbildet til gameroslProfilbildet til Sonny55Profilbildet til SimProfilbildet til Anne72Profilbildet til Joey77Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sexypar85Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til halloisProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Lill17
Profilbildet til losamantesProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Caleron86Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MissyMooProfilbildet til .tvliseProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Ampri

Romeo

@romeo
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje