Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til BittenProfilbildet til NåProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til faithProfilbildet til xantippeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ani5Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Fresia4
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til InsomniaProfilbildet til ZaxProfilbildet til SjtProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Roger84Profilbildet til xantippeProfilbildet til bakerProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MaykieProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til JM28

Romeo

@romeo
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje