Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Trappani89Profilbildet til m52aProfilbildet til burndocProfilbildet til MolliProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til toro60
Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Angel4uProfilbildet til jens41Profilbildet til XenaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AndiiProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Android

Romeo

@romeo
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje