Profilbildet til sweettortureProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Reina21Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til golfbearProfilbildet til YouwishProfilbildet til Matiine123Profilbildet til HexaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ZaxProfilbildet til kjelli77Profilbildet til SakoProfilbildet til sweden boyProfilbildet til MolliProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til Angel4uProfilbildet til 2KosProfilbildet til MissyMooProfilbildet til DragongirlProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til freezinProfilbildet til GiggSProfilbildet til guttenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Anne72Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Insomnia

Romeo

@romeo
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Romeo:Disse profilene har Romeo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje