Profilbildet til afrikarProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til CleoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til CindyCDProfilbildet til XjanneProfilbildet til Erik1337Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til gameroslProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til DionysusProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Caleron86
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til kennedy85Profilbildet til InsomniaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Telemann88Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til MarwinProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Asveig

just myself

@romeo1976
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt just myself:Disse profilene har just myself besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje