Profilbildet til LåtteProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Roger84Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Tony21Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til EscobarProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til two-playful
Profilbildet til SoffiProfilbildet til SwededarterProfilbildet til harepusenProfilbildet til temptationProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sluggernProfilbildet til two-playfulProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SnæxProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til IrenProfilbildet til bbck oslo

just myself

@romeo1976
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt just myself:Disse profilene har just myself besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje