Profilbildet til ballderProfilbildet til halloisProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til poopITboyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MrbigProfilbildet til harepusenProfilbildet til cat68Profilbildet til bergenm30Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til **WanjaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til eddi1000
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til søker sexProfilbildet til BjoernProfilbildet til orro75Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til SkårnesProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ole322Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til harepusenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til VigdisProfilbildet til Tegner Kvinner

just myself

@romeo1976
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt just myself:Disse profilene har just myself besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje