Profilbildet til urokraakeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til IronheartProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Tobben28Profilbildet til northkickProfilbildet til jan50Profilbildet til RomeoProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til BiparProfilbildet til OdinProfilbildet til Trheim1977
Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til northkickProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til BittenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til bakerProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Just4you

just myself

@romeo1976
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt just myself:Disse profilene har just myself besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje