Profilbildet til NordlandProfilbildet til Singel49Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til HexaProfilbildet til XjanneProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til På_søkProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MortenBProfilbildet til burndocProfilbildet til troendern93Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Stine1986Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Suss
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til sølProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til bakerProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til kaiasoProfilbildet til IronheartProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MM77Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MissProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Arousal

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje