Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til zailoProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til virtuveProfilbildet til latino123Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til DjeimiProfilbildet til DionysusProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til JiJiProfilbildet til mrniceguy
Profilbildet til buskerudProfilbildet til wille455Profilbildet til Modesty56Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til kajabiProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Mandal37Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til latino123Profilbildet til apeeassProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Niko9Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Meeow

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje