Profilbildet til GeiriProfilbildet til SportoguyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Mindy000Profilbildet til LadysmanProfilbildet til På_søkProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til charlotee23Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Sammi
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til JosepProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til zethProfilbildet til brollProfilbildet til MehtevasProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Isabella10Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til @nn@Profilbildet til elinkoskos

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje