Profilbildet til CindyCDProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til KosMusProfilbildet til KimmernProfilbildet til RuienProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til johnrunProfilbildet til colargolProfilbildet til TorolavProfilbildet til CleoProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til solaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til just myself
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til jan50Profilbildet til MolliProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Merethe21Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til JærguttenProfilbildet til oslokosProfilbildet til temptationProfilbildet til elghodeProfilbildet til sjømannProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til KittyCat29

Ronn

@ronn
aktiv 1 måned, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Ronn:Disse profilene har Ronn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje