Profilbildet til RantazticProfilbildet til Tara84Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SpindelProfilbildet til zailoProfilbildet til RosjerProfilbildet til PSYllonProfilbildet til CdrypaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til bamsefarProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til JupiterProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Skårnes
Profilbildet til hank95Profilbildet til komigje69Profilbildet til wille455Profilbildet til dp72Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Oslo27Profilbildet til bby123Profilbildet til englevingerProfilbildet til Per SProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til MaykieProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til oslobiffen

Ronn

@ronn
aktiv 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Ronn:Disse profilene har Ronn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje