Profilbildet til lauraloveProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til regntøymannProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MizzyProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til hgsd1Profilbildet til trannyboyProfilbildet til El DiabloProfilbildet til apeeassProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til NannaProfilbildet til NordlandProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Joey77
Profilbildet til vickycdProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AyakachanProfilbildet til runAProfilbildet til nada000Profilbildet til MeeowProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til golfbearProfilbildet til KarinagayProfilbildet til MatteStProfilbildet til BiparProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til shado33

Ronn

@ronn
aktiv 2 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Ronn:Disse profilene har Ronn besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ronn

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Koselige mennesker

Hva jeg hater mest

Folk som lager kvalme

Fritekst

Jeg er en gift mann, men liker en flørt og nytt vennskap.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje