Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til freaky2Profilbildet til elghodeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til sola50Profilbildet til chipProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til bunnyProfilbildet til SuzProfilbildet til ArielProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til brollProfilbildet til DjeimiProfilbildet til InsomniaProfilbildet til stuve92Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BjoernProfilbildet til Plu2Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til trannyboyProfilbildet til bergenm30Profilbildet til MehtevasProfilbildet til LathamsProfilbildet til Difference___Profilbildet til gameroslProfilbildet til kinkysub slut

Ronn

@ronn
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Ronn:Disse profilene har Ronn besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ronn

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Koselige mennesker

Hva jeg hater mest

Folk som lager kvalme

Fritekst

Jeg er en gift mann, men liker en flørt og nytt vennskap.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje