Profilbildet til HebroProfilbildet til RantazticProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Alexander44Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til vekten75Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til bwillyProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Tine cdProfilbildet til SpindelProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Sammi
Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Grom87Profilbildet til førdeparetProfilbildet til BottomProfilbildet til regntøymannProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til OsloG21Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til englevingerProfilbildet til DjeimiProfilbildet til ErogenProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til RonnProfilbildet til Klara31

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje