Profilbildet til Klara31Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Androx0Profilbildet til Isabella10Profilbildet til oslokosProfilbildet til westpar76Profilbildet til gameroslProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KennethR88Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til LangbeinProfilbildet til No Strings
Profilbildet til pompelProfilbildet til mindwtoProfilbildet til NannaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til milana36Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BjoernProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SussProfilbildet til cat68Profilbildet til jeanettekProfilbildet til zethProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til DetteErMeg

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje