Profilbildet til BiparProfilbildet til maritaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til LatexmannProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til bunnyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Androx0Profilbildet til RosjerProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til @nn@Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til ArconadaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Flekka18
Profilbildet til nada000Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til ole322Profilbildet til Slave g23Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til m52aProfilbildet til EvensProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Grom87Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Oslo27

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje