Profilbildet til ArconadaProfilbildet til badboy1986Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til RosjerProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ArousalProfilbildet til nelg90Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til solaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MeeowProfilbildet til Lica89Profilbildet til ani5Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til zethProfilbildet til EscobarProfilbildet til NordlandProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til TommybProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til NaughtyDane

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje