Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Par på camProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SkårnesProfilbildet til mrtoreProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til shinY_Profilbildet til LathamsProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til kmfantProfilbildet til tronderpar91
Profilbildet til SuzProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til trisvikProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til NåProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til englevingerProfilbildet til ErogenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Caleron86Profilbildet til henrkjarProfilbildet til afrikarProfilbildet til Roger84

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje