Profilbildet til BjornchProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til vekten75Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til MidasProfilbildet til bamsefarProfilbildet til CleoProfilbildet til latino123Profilbildet til DrulProfilbildet til maler.nProfilbildet til RememBr83Profilbildet til par_30Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Nata
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til trond`enProfilbildet til miss76Profilbildet til latex66Profilbildet til LåtteProfilbildet til KaisaProfilbildet til HazeProfilbildet til AsveigProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til bigutttgardermoen32

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje