Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Crazy92Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til afrikarProfilbildet til Joey77Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til VigdisProfilbildet til bby123Profilbildet til latex66Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til smoker;)
Profilbildet til SimProfilbildet til MoaProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til BittenProfilbildet til NåProfilbildet til SwededarterProfilbildet til SuzProfilbildet til zethProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til CleoProfilbildet til ZaxProfilbildet til SamehadaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til trollmor;)))

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje