Profilbildet til dia***Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Dotto81Profilbildet til poopITboyProfilbildet til YouwishProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til freaky2Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SnæxProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til afrikarProfilbildet til toro60
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Tara84Profilbildet til virtuveProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til joniProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til KarinagayProfilbildet til KiwienProfilbildet til dogbayProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til westpar76Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MehtevasProfilbildet til jeanettek

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje