Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til sluggernProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til plusSProfilbildet til 2KosProfilbildet til MariusProfilbildet til Siba44Profilbildet til claireProfilbildet til nord88Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til superteddProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til johnrunProfilbildet til sjømannProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til lauraloveProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ElinesProfilbildet til DrulProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BittenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til akane21Profilbildet til Exodia

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje