Profilbildet til NataProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til kajabiProfilbildet til sweettortureProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Isabella10Profilbildet til MidasProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til qwerty19Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til nattroseProfilbildet til Joachim*Profilbildet til kjelli77Profilbildet til orro75
Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sverre89Profilbildet til kjelli77Profilbildet til mann oslProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Crazy92Profilbildet til TordenspydProfilbildet til julieProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til HommeProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Grom87

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje