Profilbildet til xdresserProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Tobben28Profilbildet til NordlandProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til 33Profilbildet til NataProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til akane21Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til SoffiProfilbildet til jonas93Profilbildet til guttenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til bbck oslo
Profilbildet til dia***Profilbildet til bwillyProfilbildet til parivestProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til nord88Profilbildet til L_KProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til JosepProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til XenaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til maler.nProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til JiJi

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje