Profilbildet til silverProfilbildet til Lill17Profilbildet til charlotee23Profilbildet til TengilProfilbildet til røyskattaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til KiwienProfilbildet til MaykieProfilbildet til shaftyProfilbildet til karlaaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til .LisetvProfilbildet til BittenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til hawe35
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til MortenBProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ToremannProfilbildet til SuzProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CdrypaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MuscleDom

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje