Profilbildet til knutbrgProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til chipProfilbildet til Ready4funProfilbildet til NinnaProfilbildet til StaaleProfilbildet til HardRockProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til 2KosProfilbildet til Helene89Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til AskimMannProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Dodraugen
Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til StaaleProfilbildet til Isabella10Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til mann oslProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til sjømannProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til MartinosloProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Joachim*Profilbildet til LangbeinProfilbildet til AlekProfilbildet til Matiine123

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje