Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til harepusenProfilbildet til PhenrikProfilbildet til GhroltProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til wille455Profilbildet til DorcasProfilbildet til JontassProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til DonGris
Profilbildet til Lars80Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til par_30Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til cat68Profilbildet til OsloG21Profilbildet til GiggSProfilbildet til Caleron86Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til 2KosProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Roger84Profilbildet til charlotee23Profilbildet til andy1988Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Badboy

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje