Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til xdresserProfilbildet til GeiriProfilbildet til Lill17Profilbildet til kjelli77Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til bunnyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til m52aProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til poopITboyProfilbildet til SupermannProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til nattroseProfilbildet til AskimMannProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til bakerProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til MikeProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Kalle2Profilbildet til AjscreamProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ChrisC

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 46 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 46 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje