Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ole322Profilbildet til AjscreamProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sweden boyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sølProfilbildet til Trappani89Profilbildet til skurk3Profilbildet til orro75Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MariusProfilbildet til Kas=)Profilbildet til trisvik
Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til naitsProfilbildet til trond`enProfilbildet til SkårnesProfilbildet til SigvegalProfilbildet til elghodeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til KogKProfilbildet til GeiriProfilbildet til Klara31Profilbildet til NowheremanProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til orro75

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

TheRose49

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje