Profilbildet til KosMusProfilbildet til Handyman40Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BiparProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SamehadaProfilbildet til jannis25Profilbildet til RJProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til OpplandsM, voksen
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til søker sexProfilbildet til colargolProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Roger84Profilbildet til miss76Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til maler.nProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Martinoslo

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

TheRose49

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje