Profilbildet til BluwProfilbildet til m52aProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AinaCdProfilbildet til CindyCDProfilbildet til InsomniaProfilbildet til 59modellProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SoffiProfilbildet til ElleseusProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til dewill77Profilbildet til sanjaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til sisunorProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Oslo27Profilbildet til sportfuckProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til NannaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til kjelli77Profilbildet til MM77

TheRose49

@rose-elisabeth
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheRose49:Disse profilene har TheRose49 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

TheRose49

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje