Profilbildet til NallexyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til vesle 43Profilbildet til L_KProfilbildet til KimmernProfilbildet til OralProfilbildet til ShjalomProfilbildet til trannyboyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til chipProfilbildet til JimBodenProfilbildet til TheMissProfilbildet til akane21Profilbildet til sexognytelse
Profilbildet til RuienProfilbildet til Torill1979Profilbildet til KvastenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MatteStProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til AngelManProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til monique tvProfilbildet til moss73Profilbildet til Josep

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje