Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til CharlesProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til golfbearProfilbildet til buskerudProfilbildet til MolliProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til par3427Profilbildet til Joachim*Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Oslo60+
Profilbildet til tinaProfilbildet til yanaProfilbildet til MortenBProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til badboy1986Profilbildet til .tvliseProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til BittenProfilbildet til JupiterProfilbildet til SiljeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til sabriinaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Neon

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje