Profilbildet til oslokosProfilbildet til hawe35Profilbildet til zailoProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Fin g30Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SupermannProfilbildet til regntøymannProfilbildet til sluggern
Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til BergenoProfilbildet til angelica96Profilbildet til LululuuProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til kajabiProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til sjømannProfilbildet til RogermadsProfilbildet til pvclove

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje