Profilbildet til kennethProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Solros72Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til akane21Profilbildet til miss76Profilbildet til Thea92Profilbildet til AndiiProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til bergen89Profilbildet til leandro
Profilbildet til SussProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LenemorProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til colargolProfilbildet til NjordProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til FreshnessProfilbildet til RuienProfilbildet til foresterProfilbildet til Erik1337Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til SissyShirley

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje