Profilbildet til TabbeProfilbildet til KWGProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til AlexsProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Reina21Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til sweettortureProfilbildet til JavhaxProfilbildet til SylvesterProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til JontassProfilbildet til Sigvegal
Profilbildet til BluwProfilbildet til line tvProfilbildet til ThomasassProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til andy1988Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Geirern92Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til frekkis71Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til hank95

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje