Profilbildet til vanosm52Profilbildet til ingoladProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til GeiriProfilbildet til RubberkingProfilbildet til PSYllonProfilbildet til JiJiProfilbildet til brollProfilbildet til Geirern92Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til krsflortProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Stian
Profilbildet til windel999Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Anne72Profilbildet til PhenrikProfilbildet til latex66Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Just4youProfilbildet til NyssaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til ArielProfilbildet til MM77
  • 4 måneder, 2 uker siden

    Rosemarie

    Rosemarie ble et registrert medlem 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje