Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til BillProfilbildet til LilliMyProfilbildet til mark04Profilbildet til andy1988Profilbildet til ToremannProfilbildet til NataProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til ThomasassProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Hemne72
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til SuzProfilbildet til vekten75Profilbildet til Dotto81Profilbildet til foresterProfilbildet til KaisaProfilbildet til godsg1Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til jan50Profilbildet til KristiansenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Roger84Profilbildet til Loker
  • 4 måneder, 2 uker siden

    Rosemarie

    Rosemarie‘s profil ble oppdatert 4 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje