Profilbildet til vesle 43Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til RogermadsProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ZizouProfilbildet til AjscreamProfilbildet til lovebbwProfilbildet til orro75Profilbildet til ChrisCProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til guttenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til BabyWProfilbildet til Bottom
Profilbildet til windel999Profilbildet til AmpriProfilbildet til wille455Profilbildet til KvastenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til foresterProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SussProfilbildet til NordlandProfilbildet til Latex44Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til toro60Profilbildet til Alexander44Profilbildet til siwtheresee

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje