Profilbildet til IrenProfilbildet til XjanneProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til toro60Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til YouwishProfilbildet til lauraloveProfilbildet til NåProfilbildet til AlekProfilbildet til ani5Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Andersen89Profilbildet til CdrypaProfilbildet til EscobarProfilbildet til MissBlackrose
Profilbildet til fintparProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LululuuProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til KimmernProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til norseman9Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Reina21Profilbildet til BittenProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til skurk3Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til maanestraale

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje