Profilbildet til Leto78Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LeticiaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til MaykieProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til brollProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til northkickProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Roger84Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Homme
Profilbildet til buskerudProfilbildet til synnyProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til dewill77Profilbildet til snirlenProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til blaithinProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til 2Kos

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje