Profilbildet til RuienProfilbildet til swedmanProfilbildet til sisunorProfilbildet til TigerProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Oslo27Profilbildet til windel999Profilbildet til TearyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Ingunn
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til ChivasProfilbildet til ChrisCProfilbildet til DodraugenProfilbildet til BecksProfilbildet til BabyWProfilbildet til ValeriaProfilbildet til BBW28Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Grom87Profilbildet til SiljeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til xantippeProfilbildet til sola50Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Androx0

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje