Profilbildet til petzlProfilbildet til DorcasProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til godsg1Profilbildet til PussiProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til moss73Profilbildet til RomeoProfilbildet til troendern93Profilbildet til Joey77Profilbildet til ellen
Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til PSYllonProfilbildet til kajabiProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til NylongummiProfilbildet til -MissV-Profilbildet til hank95Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Lill17Profilbildet til MissMProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til OlavsenProfilbildet til JontassProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Botanical

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje