Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Slappen72Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til bergen89Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til andy1988Profilbildet til runAProfilbildet til AmpriProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til pia1975Profilbildet til tinaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til parivest
Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til bad666boyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SherylProfilbildet til MM77Profilbildet til petzlProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til JupiterProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Mikkel82

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje