Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til miss76Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til LathamsProfilbildet til KogKProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Telemann88Profilbildet til LilliMyProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til julieProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Mr BMW
Profilbildet til dewill77Profilbildet til Anne72Profilbildet til IntrMannProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Alexander44Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til par_30Profilbildet til xantippeProfilbildet til XenaProfilbildet til MM77Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Joey77Profilbildet til !BK5dude34!

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje