Profilbildet til ChivasProfilbildet til agderProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til halloisProfilbildet til solaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til h_frodeProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til På_søkProfilbildet til BillProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til SuzProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til Klara31Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til HommeProfilbildet til SammiProfilbildet til virtuveProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til LenemorProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til StrazoProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Sim

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje