Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Alexander44Profilbildet til MissProfilbildet til BiTrineProfilbildet til latino123Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til bbck osloProfilbildet til OlavsenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til latex66Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til dogbay
Profilbildet til orphansProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til westpar76Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til latex66Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Tony21Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til trisvik

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje