Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Plu2Profilbildet til nord88Profilbildet til SarlimeProfilbildet til TheMissProfilbildet til zethProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til LeticiaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til jannis25Profilbildet til knny88Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til AndroidProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til StrazoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LærerenProfilbildet til bby123Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SnæxProfilbildet til regntøymannProfilbildet til naughtyboy23

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje