Profilbildet til IronheartProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til brollProfilbildet til Matiine123Profilbildet til RogermadsProfilbildet til AvalonProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Androx0Profilbildet til NeonProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til veilchenProfilbildet til PhenrikProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til hawe35Profilbildet til ExosProfilbildet til slavi
Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til nelg90Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til MarwinProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til NyssaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MrVoldProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til sjømannProfilbildet til superteddProfilbildet til InnlandetProfilbildet til golfbear

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje