Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til kinky667Profilbildet til BrumProfilbildet til burndocProfilbildet til BadboyProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til shivaProfilbildet til ZizouProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til synnyProfilbildet til orphansProfilbildet til AlexsProfilbildet til two-playfulProfilbildet til charlotee23
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til OralProfilbildet til qwerty19Profilbildet til cat68Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til maler.nProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til dewill77Profilbildet til søker sexProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Sim

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje