Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til TommybProfilbildet til love one anotherProfilbildet til swedmanProfilbildet til InsomniaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til chipProfilbildet til Lill17
Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Jan46Profilbildet til HardRockProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Erik1337Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til bakerProfilbildet til BBW28Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Cato1977Profilbildet til staalmannen

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje