Profilbildet til freezinProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til BjornchProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ManimalProfilbildet til staalmannenProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ole322Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ArielProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til talkmanProfilbildet til jan50
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til JupiterProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Leto78Profilbildet til MatteStProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BecksProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til KatherineProfilbildet til latex66Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til NordlandProfilbildet til Alexs

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje