Profilbildet til toro60Profilbildet til mizzyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Haakon92Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til SpindelProfilbildet til GhroltProfilbildet til Solros72Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til julieProfilbildet til MM77Profilbildet til MissProfilbildet til Andersen89
Profilbildet til ole322Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til ElyProfilbildet til RuienProfilbildet til englevingerProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til solaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LissaProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til poopITboyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Giftparnord50

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje