Profilbildet til akane21Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til dogbayProfilbildet til trond`enProfilbildet til BergenoProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Singel49Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til komigje69Profilbildet til kmfantProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til SakoProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til PussiProfilbildet til Siba44Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Cd28Profilbildet til simonaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til vanosm52Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MissProfilbildet til Floppa1Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MariusProfilbildet til blaithin

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 38 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 38 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje