Profilbildet til orro75Profilbildet til Leto78Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Angel84Profilbildet til GeiriProfilbildet til SussProfilbildet til RockDudeProfilbildet til i love boysProfilbildet til fridafridaProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til blaithinProfilbildet til carogirlProfilbildet til mizzyProfilbildet til MrVold
Profilbildet til ninatvProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til elghodeProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til virtuveProfilbildet til Sonny55Profilbildet til cat68Profilbildet til sportfuckProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til SuzProfilbildet til Tor&tina40

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje