Profilbildet til MedusaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til AngelManProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til StaaleProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til BecksProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til fridafridaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til trisvikProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til AngelManProfilbildet til LenemorProfilbildet til JustinProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Lill17Profilbildet til EvensProfilbildet til BBW28Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til freezinProfilbildet til Niko9Profilbildet til IngunnProfilbildet til BluwProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til .tvliseProfilbildet til tr.h,photvdo

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 9 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 43 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 43 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje