Profilbildet til AndroidProfilbildet til dewill77Profilbildet til fadedProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til lekenergodProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til sanjaProfilbildet til EscobarProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Crazy92Profilbildet til oslokos
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til AlexanderProfilbildet til talkmanProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Cd28Profilbildet til NordJente90Profilbildet til bergen89Profilbildet til julieProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Stine1986Profilbildet til SoffiProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ak00nProfilbildet til shinY_

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Rosemarie

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Songle woman, 36 years old, from Oslo. Interested in chat and photo exchange. More photos on weliveforsex.club or onlinesexchatte.com/landing6.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje