Profilbildet til NyssaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Dotto81Profilbildet til søker sexProfilbildet til ToremannProfilbildet til GhroltProfilbildet til VigdisProfilbildet til TuttaProfilbildet til BBW28Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til xdresserProfilbildet til shaftyProfilbildet til BrumProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Voluptuous
Profilbildet til xantippeProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Julie00Profilbildet til temptationProfilbildet til SpindelProfilbildet til Reina21Profilbildet til maler.nProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MariusProfilbildet til mizzyProfilbildet til burndocProfilbildet til lauralove

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Rosemarie

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Songle woman, 36 years old, from Oslo. Interested in chat and photo exchange. More photos on weliveforsex.club or onlinesexchatte.com/landing6.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje