Profilbildet til Bimann43Profilbildet til *Punky*Profilbildet til .tvliseProfilbildet til SwededarterProfilbildet til afrikarProfilbildet til staalmannenProfilbildet til orro75Profilbildet til AngelManProfilbildet til BiparProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Mandal37Profilbildet til dp72Profilbildet til ArousalProfilbildet til MatteStProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til two-playfulProfilbildet til YouwishProfilbildet til SportoguyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TempenProfilbildet til Klara31Profilbildet til Oslo27Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til qwerty19Profilbildet til JavhaxProfilbildet til AfroManProfilbildet til MehtevasProfilbildet til KerstinVirgo

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Rosemarie

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Songle woman, 36 years old, from Oslo. Interested in chat and photo exchange. More photos on weliveforsex.club or onlinesexchatte.com/landing6.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje