Profilbildet til burndocProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til englevingerProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til KogKProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til shivaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til BluwProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ErogenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Ajscream
Profilbildet til par_30Profilbildet til OsloG21Profilbildet til BecksProfilbildet til joniProfilbildet til Kalle2Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BluwProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til TengilProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til HexaProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til JM28

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 8 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Rosemarie

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Songle woman, 36 years old, from Oslo. Interested in chat and photo exchange. More photos on weliveforsex.club or onlinesexchatte.com/landing6.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje