Profilbildet til BrumProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Mossing34Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til akane21Profilbildet til j18elverumProfilbildet til XenaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til sisunorProfilbildet til staalmannenProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Mr BMW
Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til TheReaderProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til freezinProfilbildet til KvastenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Slave g23Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Alexander44Profilbildet til CleoProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Bjornch

Rosemarie

@rosemarie
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Rosemarie:Disse profilene har Rosemarie besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Rosemarie

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Songle woman, 36 years old, from Oslo. Interested in chat and photo exchange. More photos on weliveforsex.club or onlinesexchatte.com/landing6.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje