Profilbildet til fadedProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til DavinciProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til EscobarProfilbildet til BluwProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BiparProfilbildet til PussiProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til freaky2Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til orro75Profilbildet til mann oslProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til stian93Profilbildet til NinnaProfilbildet til ole322Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til jannis25Profilbildet til jan50Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til BecksProfilbildet til sweettortureProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ToyenProfilbildet til Bipar

Rosjer

@rosjer
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Kjempehyggelig kveld på Trondheimschatten med gamle venner 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Rosjer:Disse profilene har Rosjer besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje