Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til JærguttenProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KosMusProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Sublime81
Profilbildet til FreshnessProfilbildet til bwillyProfilbildet til akane21Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til AlexsProfilbildet til Sonny55Profilbildet til AnetteleProfilbildet til julieProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BiTrineProfilbildet til poffenProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Olavsen

Rosjer

@rosjer
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Kjempehyggelig kveld på Trondheimschatten med gamle venner 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Rosjer:Disse profilene har Rosjer besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje