Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til godsg1Profilbildet til akane21Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til englevingerProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LookmeProfilbildet til love one anotherProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ellenProfilbildet til Alexs
Profilbildet til AndroidProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ErogenProfilbildet til LamatryneProfilbildet til sisunorProfilbildet til DjeimiProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til temptationProfilbildet til lalaparProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til NATURISTEN

Rosjer

@rosjer
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Kjempehyggelig kveld på Trondheimschatten med gamle venner 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Rosjer:Disse profilene har Rosjer besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje