Profilbildet til MissyMooProfilbildet til 33Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til geddimannProfilbildet til sluggernProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ninatvProfilbildet til LeneaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til skurk3Profilbildet til sølProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til slaviProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til uzi69
Profilbildet til ak00nProfilbildet til mark04Profilbildet til SuzProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til BjoernProfilbildet til pia1975Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til golfbearProfilbildet til Cecilie95

Rosjer

@rosjer
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Kjempehyggelig kveld på Trondheimschatten med gamle venner 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Rosjer:Disse profilene har Rosjer besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje