Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til shivaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til windel999Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til NåProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til BotanicalProfilbildet til beitoProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DavinciProfilbildet til Siggyzag
Profilbildet til NeonProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til solaProfilbildet til petzlProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Androx0Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til *Punky*

Roy1

@roy1
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Roy1:Disse profilene har Roy1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje