Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ManimalProfilbildet til ElinesProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BotanicalProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til KaisaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til IronheartProfilbildet til ExosProfilbildet til sisunorProfilbildet til julie
Profilbildet til nelg90Profilbildet til simonaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til mann oslProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SuzProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SkårnesProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til kajabiProfilbildet til pytagoras

Roy1

@roy1
aktiv 4 dager, 13 timer siden
Disse profilene har besøkt Roy1:Disse profilene har Roy1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje