Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til nada000Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Buffy93Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TengilProfilbildet til BecksProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til StaaleProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til mrniceguy
Profilbildet til DorransProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KWGProfilbildet til SiljeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til IngegardProfilbildet til shado33Profilbildet til ani5Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Solros72Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Stian

Royalfit

@royafit
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Royalfit:Disse profilene har Royalfit besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje