Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MaykieProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MannValdresProfilbildet til jenandProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til TingTongProfilbildet til NowheremanProfilbildet til westpar76Profilbildet til JustinProfilbildet til toro60Profilbildet til candyqueen30
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Kas=)Profilbildet til latex66Profilbildet til NyssaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til ArousalProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til veilchenProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til simonaProfilbildet til nattroseProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Difference___

Royalfit

@royafit
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Royalfit:Disse profilene har Royalfit besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje