Profilbildet til spruksProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ninatvProfilbildet til DorransProfilbildet til XL KukkProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ole322Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til AngelManProfilbildet til miss76Profilbildet til m52aProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til swedman
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til ElviraProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til jan50Profilbildet til guttenProfilbildet til golfbearProfilbildet til AlexanderProfilbildet til sexworker202Profilbildet til DragongirlProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BergenoProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Tony21Profilbildet til Matiine123

Royalfit

@royafit
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Royalfit:Disse profilene har Royalfit besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje