Profilbildet til MissMProfilbildet til NettstedetProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til kmfantProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ElviraProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til bergen89Profilbildet til Huldra89Profilbildet til troendern93Profilbildet til jente2011Profilbildet til BjornchProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til MarwinProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til sverre89Profilbildet til synnyProfilbildet til frekkis71Profilbildet til sølProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SigvegalProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til colargolProfilbildet til Sublime81Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Harstad_bi_34

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje