Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Kate WProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Crazy92Profilbildet til BadboyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MusashiProfilbildet til sluggernProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MortenBProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ReidarProfilbildet til SpindelProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BecksProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BiTrineProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til SnæxProfilbildet til mizzyProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til runAProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til simonaProfilbildet til Freddyfe

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje