Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til coolchic101Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til JosepProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ole322Profilbildet til Reisende40Profilbildet til BullseyeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ArousalProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til *Punky*
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til CdrypaProfilbildet til NåProfilbildet til badboy1986Profilbildet til nord88Profilbildet til testomanProfilbildet til AlexsProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Niko9Profilbildet til HommeProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til sjømannProfilbildet til FrStadPassiv

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje