Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ani5Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ExodiaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til UerfarenProfilbildet til spruksProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ValeriaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til jente2011Profilbildet til LatexleahProfilbildet til GiggSProfilbildet til Geiri
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til shivaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til MelekProfilbildet til ak00nProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Crazy92Profilbildet til HazeProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Lez 40Profilbildet til leandroProfilbildet til MatteStProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til CrossOda

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje