Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Ready4funProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til LatexfunProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til temptationProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til VigdisProfilbildet til windel999Profilbildet til TearyProfilbildet til ole322Profilbildet til parivest
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ShineProfilbildet til BiTrineProfilbildet til SherylProfilbildet til agderProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til talkmanProfilbildet til MidasProfilbildet til guttenProfilbildet til Reina21Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til bad666boyProfilbildet til AndroidProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Nanna

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje