Profilbildet til TingTongProfilbildet til ScorpionProfilbildet til BillProfilbildet til AlexanderProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til KvastenProfilbildet til qwerty19Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til ExosProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til swedmanProfilbildet til LululuuProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Skårnes
Profilbildet til hawe35Profilbildet til GoldenProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til monique tvProfilbildet til SwededarterProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til vanosm52Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til northkickProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til DionysusProfilbildet til petzlProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til dp72

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje