Profilbildet til SoffiProfilbildet til ZeroProfilbildet til Helene89Profilbildet til ToremannProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til AndroidProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til EspenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SpindelProfilbildet til LilliMyProfilbildet til sweettorture
Profilbildet til bergen89Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til trisvikProfilbildet til TeonilleProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til snirlenProfilbildet til regntøymannProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til miss76Profilbildet til blaithinProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ØstfoldGutt

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje