Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Latex44Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til FinelineProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til MissyMooProfilbildet til BecksProfilbildet til OdinProfilbildet til ElinesProfilbildet til fridafridaProfilbildet til TigerProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Zax
Profilbildet til MikeProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MrbigProfilbildet til knny88Profilbildet til virtuveProfilbildet til NyssaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til VigdisProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Lez 40Profilbildet til FinelineProfilbildet til KiwienProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til just myself

rubbergimp

@rubbergimp
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt rubbergimp:Disse profilene har rubbergimp besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje