Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Bimann43Profilbildet til RJProfilbildet til Grom87Profilbildet til KimmernProfilbildet til m52aProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til ArousalProfilbildet til DavinciProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AfroManProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til davidandreProfilbildet til xtrProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til TingTongProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til TengilProfilbildet til leandroProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til kennedy85Profilbildet til JontassProfilbildet til oslo-mann

Ruien

@ruien
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ruien:Disse profilene har Ruien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje