Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til JupiterProfilbildet til CleoProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til TingTongProfilbildet til ElyProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ToremannProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til RantazticProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til jan50
Profilbildet til NyssaProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til GeiriProfilbildet til AvalonProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til par3427Profilbildet til LathamsProfilbildet til PhenrikProfilbildet til AskimMannProfilbildet til stuve92Profilbildet til ArielProfilbildet til KWGProfilbildet til C.lop14Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til monique tv

Ruien

@ruien
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ruien:Disse profilene har Ruien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje