Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til foresterProfilbildet til SarlimeProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til toro60Profilbildet til SupermannProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LadyStarProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til orphansProfilbildet til HebroProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til komigje69Profilbildet til Sheryl
Profilbildet til SimProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MrVoldProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Linda_25Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til YouwishProfilbildet til ole322Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til TallDarkHandsome

Ruien

@ruien
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Ruien:Disse profilene har Ruien besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje