Profilbildet til KvinnenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til RantazticProfilbildet til bamsefarProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til XjanneProfilbildet til ReidarProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til MissProfilbildet til MizzyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ToremannProfilbildet til shinY_Profilbildet til hank95Profilbildet til TuttaProfilbildet til guttenProfilbildet til bait69Profilbildet til kinky667Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til faithProfilbildet til Haakon92Profilbildet til nina1992Profilbildet til Molli

runA

@runa69
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt runA:Disse profilene har runA besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje