Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til ReidarProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til NeonProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Klar 79Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MoaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Merethe21
Profilbildet til nord88Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til BistvgProfilbildet til bakerProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Skeva91Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til IngegardProfilbildet til VigdisProfilbildet til StaaleProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til ZeroProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Sheryl

runA

@runa69
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt runA:Disse profilene har runA besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje