Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til gameroslProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til cat68Profilbildet til dogbayProfilbildet til elghodeProfilbildet til englevingerProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til andy1988Profilbildet til MaykieProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til KWGProfilbildet til Ladysman
Profilbildet til ZizouProfilbildet til oslokosProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til bergenm30Profilbildet til LokerProfilbildet til pitt76Profilbildet til akane21Profilbildet til poffenProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Lill17Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til IngerLiseBia

runA

@runa69
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt runA:Disse profilene har runA besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje