Profilbildet til bergenm30Profilbildet til afrikarProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til westpar76Profilbildet til Tine cdProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Reina21Profilbildet til dp72Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til julieProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MedusaProfilbildet til buskerudProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til harepusenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til RJProfilbildet til slaviProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til IntrMannProfilbildet til bby123Profilbildet til MannValdresProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til sluggernProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til trisvikProfilbildet til Ready4funProfilbildet til pellepoleProfilbildet til pia1975Profilbildet til KoseGutt89

runA

@runa69
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt runA:Disse profilene har runA besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje