Profilbildet til KWGProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Sonny55Profilbildet til AlexanderProfilbildet til trond`enProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SportoguyProfilbildet til BergenoProfilbildet til Ready4funProfilbildet til testomanProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til jarlemann
Profilbildet til golfbearProfilbildet til ElviraProfilbildet til Trh1980Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til CharlesProfilbildet til PSYllonProfilbildet til johnrunProfilbildet til Plu2Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til simonaProfilbildet til LauVauProfilbildet til sjømannProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Leticia

runA

@runa69
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt runA:Disse profilene har runA besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje