Profilbildet til trisvikProfilbildet til LatexmannProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til vekten75Profilbildet til karlaaProfilbildet til shinY_Profilbildet til NjordProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Siba44Profilbildet til Bimann43Profilbildet til mann oslProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til sjømannProfilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til .LisetvProfilbildet til EvensProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til LeticiaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til jannis25Profilbildet til SadominatorProfilbildet til ReidarProfilbildet til .tvliseProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til BecksProfilbildet til MannValdresProfilbildet til ValeriaProfilbildet til oslobiffen

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje