Profilbildet til kennethProfilbildet til *Punky*Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til someboyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CalaDorProfilbildet til LululuuProfilbildet til latexthingProfilbildet til sexypar85Profilbildet til ak00nProfilbildet til sisunorProfilbildet til plusS
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til colargolProfilbildet til chipProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til CleoProfilbildet til OralProfilbildet til kastrdProfilbildet til englevingerProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til jan50Profilbildet til petzlProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Hulder1

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje