Profilbildet til Jan46Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ZaxProfilbildet til Roger84Profilbildet til zailoProfilbildet til karlaaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Hilde79Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KaisaProfilbildet til agderProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til parsøkersex
Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til PussiProfilbildet til TordenspydProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BluwProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til dewill77Profilbildet til petrus1956Profilbildet til zailoProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til SnæxProfilbildet til KnutValentine

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje