Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til freezinProfilbildet til Crazy92Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til davidandreProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Skeva91Profilbildet til joniProfilbildet til Man30303Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til RantazticProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til apeeass
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BiparProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til gameroslProfilbildet til VictorProfilbildet til LeticiaProfilbildet til BluwProfilbildet til maler.nProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Søker spennign

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje