Profilbildet til MikeProfilbildet til coolchic101Profilbildet til davidandreProfilbildet til Andersen89Profilbildet til maritaProfilbildet til afrikarProfilbildet til SadominatorProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til sola50Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til dogbayProfilbildet til TommybProfilbildet til MatteStProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til love one another
Profilbildet til dp72Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til fadedProfilbildet til Haakon92Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til vekten75Profilbildet til Joey77Profilbildet til foresterProfilbildet til jarlemannProfilbildet til MeeowProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til petrus1956

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje