Profilbildet til Grom87Profilbildet til love one anotherProfilbildet til miss76Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til trond`enProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Mass SageProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til kmfantProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til IngunnProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Kate WProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til SherylProfilbildet til EvensProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til poopITboyProfilbildet til C.lop14Profilbildet til wille455Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til sølProfilbildet til Siggyzag

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 44 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 44 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 dager, 3 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje