Profilbildet til JontassProfilbildet til Reina21Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Androx0Profilbildet til godsg1Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til YouwishProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Linda_25
Profilbildet til BBW28Profilbildet til *Punky*Profilbildet til vanosm52Profilbildet til skurk3Profilbildet til bwillyProfilbildet til RememBr83Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til dia***Profilbildet til johnrunProfilbildet til HommeProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til NordJente90

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje