Profilbildet til bbck osloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til HebroProfilbildet til TuttaProfilbildet til Mystical34Profilbildet til ValeriaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til bergenm30Profilbildet til julieProfilbildet til Par på cam
Profilbildet til KospieProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til stuve92Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til HebroProfilbildet til BecksProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til qwerty19Profilbildet til talkmanProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Par på camProfilbildet til Kvasten

Runo_Drammen

@runodrammen
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Runo_Drammen:Disse profilene har Runo_Drammen besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Runo_Drammen

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Liker gå tur i skogen

Hva jeg hater mest

Uærlige mennesker ( Løgnere )

Fritekst

Hei på deg din gamle Sei 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje