Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til orro75Profilbildet til godsg1Profilbildet til bamsefarProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til MatteStProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Siba44Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til AsveigProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Erlend:)
Profilbildet til BrumProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til JustinProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til stuve92Profilbildet til mindwtoProfilbildet til chipProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til kmfantProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til AfroManProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Mass SageProfilbildet til SnæxProfilbildet til Shadowwolf

Ruthless84

@ruthless
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje