Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til henrkjarProfilbildet til TengilProfilbildet til gameroslProfilbildet til StianProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til oslokosProfilbildet til VildeeeProfilbildet til angelica96Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til xtrProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til veilchenProfilbildet til UerfarenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MariusProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NylongummiProfilbildet til kaiasoProfilbildet til trond`enProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til GeiriProfilbildet til stor pungProfilbildet til line tvProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til talkman

Ruthless84

@ruthless
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje