Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til InnlandetProfilbildet til MoaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til PSYllonProfilbildet til geddimannProfilbildet til ZizouProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til jeanettekProfilbildet til godheksaProfilbildet til jan50Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til GiggSProfilbildet til CrossOda
Profilbildet til jannis25Profilbildet til sabriinaProfilbildet til silverProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til colargolProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Joachim*Profilbildet til ManimalProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Mr.XProfilbildet til HazeProfilbildet til Tabbe

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje