Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Mass SageProfilbildet til AndyrjProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til LathamsProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til babybooProfilbildet til AsveigProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Mossing34Profilbildet til IronheartProfilbildet til BrumProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BiparProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Telemann88
Profilbildet til Joachim*Profilbildet til golfbearProfilbildet til PhenrikProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til BillProfilbildet til 33Profilbildet til StaaleProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til BabyWProfilbildet til AzathothProfilbildet til Linda_25Profilbildet til leandroProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MizzyProfilbildet til Cato1977

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje