Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til kinky667Profilbildet til andy1988Profilbildet til AlesioProfilbildet til MedusaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Handyman40Profilbildet til SwededarterProfilbildet til i love boys
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til angelica96Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til NinnaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til blaithinProfilbildet til Helene89Profilbildet til NyssaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til ElleseusProfilbildet til monique tvProfilbildet til RantazticProfilbildet til nina1992Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Kalle2Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje