Profilbildet til Leto78Profilbildet til chipProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TorolavProfilbildet til RubberkingProfilbildet til RosjerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til CharlesProfilbildet til DorransProfilbildet til ScorpionProfilbildet til NyssaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Roger84Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til Ready4funProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til BotanicalProfilbildet til freezinProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Tobben28Profilbildet til JupiterProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ReidarProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje