Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til nada000Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til charlotee23Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Bimann43Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Haakon92
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til bamsefarProfilbildet til GhroltProfilbildet til MatteStProfilbildet til Angel84Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til blaithinProfilbildet til ElviraProfilbildet til Siba44Profilbildet til windel999

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje