Profilbildet til Klara31Profilbildet til MatteStProfilbildet til AlesioProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til LamatryneProfilbildet til stuve92Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Cato1977Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til someboyProfilbildet til AndroidProfilbildet til Platinum
Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til ani5Profilbildet til jannis25Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MissProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til talkmanProfilbildet til LokerProfilbildet til DragongirlProfilbildet til sisunorProfilbildet til golfbearProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til IntrMannProfilbildet til sjømannProfilbildet til Trheim1977

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje