Profilbildet til Tony21Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MariusProfilbildet til KvastenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til solaProfilbildet til L_KProfilbildet til nattroseProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til XL KukkProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til Siba44Profilbildet til j18elverumProfilbildet til jenandProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til latex66Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til LululuuProfilbildet til staalmannenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til XenaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ZizouProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til SKubrick

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje