Profilbildet til colargolProfilbildet til AndroidProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til vårkåtProfilbildet til slaviProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ManimalProfilbildet til skurk3Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jente
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til BullseyeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til LenemorProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til englevingerProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til DionysusProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Oslo 44

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje