Profilbildet til 2KosProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til OlavsenProfilbildet til HardRockProfilbildet til cat68Profilbildet til bwillyProfilbildet til hank95Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til toro60Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til TigerProfilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til vekten75Profilbildet til shaftyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til joniProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til TigerProfilbildet til Lez 40Profilbildet til binittedal31Profilbildet til DragongirlProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til LadyBBW

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje