Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til VigdisProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til oslokosProfilbildet til dewill77Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til NightdiverProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til FreshnessProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Man30303Profilbildet til pvcloveProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til xtrProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til beitoProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til agderProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje