Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ani5Profilbildet til AlexanderProfilbildet til TigerProfilbildet til toro60Profilbildet til BullseyeProfilbildet til jannis25Profilbildet til Matiine123Profilbildet til KatherineProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til AndroidProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ak00nProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til DorcasProfilbildet til AnMy99Profilbildet til RockDudeProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til BBW28Profilbildet til Tobben28Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til AsveigProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til JustinProfilbildet til vekten75Profilbildet til JimBodenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

Ruthless84

@ruthless
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje