Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Siba44Profilbildet til TheReaderProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Donatello21Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til DodraugenProfilbildet til fintparProfilbildet til KatherineProfilbildet til kaiasoProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Stavanger
Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sola50Profilbildet til JærguttenProfilbildet til jan50Profilbildet til bakerProfilbildet til MrVoldProfilbildet til NannaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til 2KosProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til sverre89Profilbildet til PSYllonProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ingoladProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Kinkymaster

Ruthless84

@ruthless
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje