Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til jannis25Profilbildet til LululuuProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til CharlesProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Niko9Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AndiiProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til 2KosProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til godsg1Profilbildet til SpindelProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til LeticiaProfilbildet til norseman9Profilbildet til Helene89Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Angel84Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BjoernProfilbildet til latino123Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til RockhardOslo

Ruthless84

@ruthless
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje