Profilbildet til AfroManProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ZeroProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til LærerenProfilbildet til AngelManProfilbildet til ShineProfilbildet til Donatello21Profilbildet til På_søkProfilbildet til Fin g30Profilbildet til BrumProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Mandal37
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til JustinProfilbildet til Angel84Profilbildet til Ready4funProfilbildet til leandroProfilbildet til Sublime81Profilbildet til akane21Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MedusaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Solros72

Ruthless84

@ruthless
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Ruthless84:Disse profilene har Ruthless84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje